Zelfstandig persoonlijk trainingsschema

Zelfstandig persoonlijk trainingsschema

Een trainingsschema waarbij volledig gekeken wordt naar de wensen van jou als sporter. Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld die je zelf gaat uitvoeren. Het trainingsschema is afhankelijk van de volgende punten:

 • Jouw Doelstelling
 • Jouw Medische beginsituatie
 • Jouw Fysieke beginsituatie
 • Jouw Werksituatie
 • Jouw Fitness apparatuur

Onderstaand zie je wat je kunt verwachten wanneer je je abonneert op dit trainingsschema.

Prijs: €20,-
eenmalig


of
vraag informatie aan


Opbouw zelfstandig persoonlijk trainingsschema

Zelfstandig persoonlijk trainingsschema bestaat uit een complete training om jouw doelstelling zo effectief mogelijk te behalen. De training is volledig gepersonaliseerd aan de hand van jouw intakeformulier. Vul dit intakeformulier zo uitgebreid mogelijk in, zodat Online Pro Trainer zo gericht mogelijk het programma kan samenstellen.

Zelfstandig trainen

De training wordt zelfstandig uitgevoerd, zonder begeleiding tijdens de training. Elke oefening wordt wel zeer uitgebreid uitgelegd over de techniek van de oefening en hoe je deze kunt verzwaren of verlichten. Echter aanpassen of bijsturing van de training tijdens de 2 maanden is niet mogelijk.

Inhoud van de training

Afhankelijk van jouw doelstelling bestaat de training uit een cardiotraining en/of krachttraining/ stabiliteitstraining.

cardiotraining

Elke cardio oefening wordt voorzien van de volgende aspecten

 • Videobeeld van de oefening
 • Aanwijzingen over de technische uitvoering
 • Duur van de oefening
 • De intensiteit van de oefening

Krachttraining/ stabiliteitstraining

Elke krachtoefening of stabiliteitsoefening wordt voorzien van de volgende aspecten

 • Videobeeld van de oefening
 • Aanwijzingen over de technische uitvoering
 • Aantal series per oefening
 • Aantal herhalingen per oefening
 • De serierust

Looptijd Zelfstandig persoonlijk trainingsschema

Het trainingsschema waarbij je zelfstandig traint kan je in principe zo lang gebruiken als je zelf wil. Je ontvangt het trainingsschema en je kan zelf bepalen hoe vaak en hoe lang je de training volgt. Na 2 maanden is het echter verstandig om je training aan te passen om zo een beter resultaat te behalen en doelgerichter te trainen vanuit de vorderingen die je in die 2 maanden hebt bereikt. Het online schema is dan ook ingericht om 2 maanden te kunnen gebruiken. Daarna kan je uiteraard weer een nieuw schema aanvragen dat past bij de lichamelijke ontwikkelingen die je in die 2 maanden hebt doorgemaakt. Hiervoor dien je dan opnieuw te bestellen.

 • Gebruik trainingsschema: onbeperkt
 • Ideale duur: 2 maanden
 • Mogelijkheid tot verlengen: Iedere 2 maanden


Wat kan ik allemaal verwachten in bij dit programma?

Hieronder vind je een overzicht van wat je allemaal kan verwachten als je een persoonlijk trainingsschema zonder begeleiding gaat volgen.

Wat kan ik verwachten?
Persoonlijk trainingsprogramma
Oefeningen met video voorbeeld
Aanwijzingen over de uitvoering
Duur en intensiteit bij cardio training
Series, herhalingen en rust bij krachttrainingen
Mogelijkheid om resultaten bij te houden

Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact op met online pro trainer via contact.


Doelstellingen zelfstandig persoonlijk trainingsschema

Een persoonlijk trainingsprogramma is geschikt voor vrijwel alle doelstellingen die je door middel van sport en/of fitness kan bereiken. Hieronder zijn de belangrijkste doelstellingen uitgelicht. Heb jij doelstellingen waarvoor alleen het versterken van je spieren voldoende is, kijk dan voor een spierversterkend trainingsprogramma.

Geschikt voor oa: Prijs: €20,00 eenmalig
Gezondheid verbeterenmeer info
Conditie verbeterenmeer info
Gezond afvallenmeer info
Sneller wordenmeer info
Blessures voorkomenmeer info
Meer energie krijgenmeer info
Geschikt voor oa: Prijs: € 20,00 eenmalig
Spierkracht versterkenmeer info
Core-stabilitymeer info
RSI klachtenmeer info
Rugklachtenmeer info
Nekklachtenmeer info
Gespierder lichaammeer info
Blessures voorkomenmeer info

Naast deze algemenere doelen, kan jouw reden om te sporten natuurlijk helemaal anders zijn. Wat die reden ook is, Online Pro Trainer kan je helpen jouw doelstellingen te bereiken. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen via contact.

Zelfstandig persoonlijk trainingsschema volgen

Wanneer je er voor kiest om op een doelgerichte manier te willen gaan sporten, kan je jezelf aanmelden voor een trainingsprogramma op maat.

Hieronder vind je uitleg over hoe het in zijn werk gaat en wat je precies krijgt:

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Intake formulier invullen: Je krijgt een intakeformulier toegestuurd waarin meer informatie wordt gevraagd over jou doelstellingen, huidige conditie, lichaamskenmerken en gewenste manier van sporten.
2. Ontvangen persoonlijk trainingsschema: Op basis van het intakeformulier wordt een programma samengesteld dat altijd online bereikbaar is via mijn online pro trainer.
3. Trainen en online bijhouden: Met het trainingsschema ga je vervolgens aan de slag om zo je manier van training te verbeteren. De resultaten van je training hou je online bij om zo je resultaat te kunnen meten en te registreren wat er wel en niet goed gaat.
4. Evaluatie en optimalisatie: Doordat je inzicht hebt in je resultaten, kan je deze zelf evalueren en optimaliseren om zo te kunnen sturen op verbetering van je resultaat. (Bij zelfstandige training doe je dit zelf en krijg je ook maar eenmalig een trainingsschema wat niet wordt aangepast aan je ontwikkelingen.)
6. Bereiken doelstellingen: Door op deze manier doelgericht en efficient te trainen maak je het mogelijk jouw doelstellingen te bereiken:

Wat krijg je?

Een persoonlijk trainingsschema met advies over bv:

 • Uitleg per oefening met voorbeeld video’s
 • Mogelijkheid om notities per oefening toe te voegen
 • resultatenoverzicht waarin de resultaten bijgehouden worden